miercuri, 3 aprilie 2013

Problema fiecăruia, neștiința multora

Cu toții ne confruntăm, mai mult sau mai puțin, cu probleme legate de apariția pe panoul de afișaj al bordului a diferitelor erori.
Vorbim despre erori apărute, prin folosirea și exploatarea autovehiculului, la o gamă diversificată de compartimente ale mașinii dumneavoastră: motor, transmisie, airbag ori diferite alte locuri unde aveți senzori instalați.
Mulți dintre noi ne alarmăm și începem să căutăm pe internet soluționarea problemei apărute sau chiar ne ducem direct în service pentru reparații imediate.
Puțini dintre noi, însă, am avut inspirația de a achiziționa un dispozitiv special destinat pentru a ne ușura munca și a ne liniști nopțiile agitate.
Soluția e simplă, și tot mai mulți șoferi apelează la ea: cumpărarea unei interfețe de diagnosticare auto, practic un tester cu o mufă legată pe un cablu, prin care putem citi erorile apărute, semnificația lor, ștergerea ori resetarea calculatorului mașinii la valorile inițiale.

Avantaje:
- cost relativ mic, ținând cont de faptul că o testare în service e cca. 50 lei, iar această interfață o putem folosi de nenumărate ori;
- ușor de folosit, existând un simplu program, adaptat pentru uzul curent de orice persoană;
- efectuarea într-un timp record a unei diagnoze imediate;
- portabilitatea: ai nevoie de un laptop cu mufare USB ori conectivitate bluetooth sau wireless. De asemenea, se poate folosi și un smatphone ce suportă minimul de cerințe menționate mai sus;
- posibilitatea de a găsi software-uri pentru acest tester oriunde pe internet, fără niciun cost, producătorii ieșind în ultimul timp pe piață cu multe programe demo sau chiar freeware (gratis).

Ne propunem să cooperăm din acest punct de vedere, să vă oferim răspunsuri la întrebările dumneavoastră și soluții imediate pentru remedierea problemelor apărute.

Vă rugăm să nu ezitați în a ne contacta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu