vineri, 7 iunie 2013

O alegere buna

Daca ne gandim ca exista solutii optime, ce ne ajuta sa rezolvam singuri erorile semnalate de calculatorul de bord al masinii, atunci obligatoriu ne vom gandi si la alegerea unei solutii cat mai inteligente.

Ce vreau sa spun de fapt......

Daca tot dam un ban, macar sa-l dam cu cap....

Haide sa nu ne gandim neaparat la modelul masinii noastre, sa negandim ca in viitor ne vom achizitiona o alta masina, un alt brand, o alta motorizare. Atunci putem sa alegem un model universal de interfata auto, care se potriveste pe o gama mult mai mare de modele auto decat una specializata pe un brand stas. Bineinteles, poate fi mai completa cea dedicata unui singur tip auto, insa majoritatea problemelor sau erorilor aparute in bord pot fi rezolvate 100% cu o interfata auto universala.
Va spun asta din experienta proprie si rezultatele au fost multumitoare.

Ce mai trebuie sa stiti, totusi, legat de anularea unei erori in bord.

Indiferent ce solutie veti folosi, o eroare aparuta ca urmare a defectiunii unei componente auto va reaparea ulterior, caci la urma urmei acesta este si rolul ei, sa ne anunte o defectiune.
In principiu, trebuie interpretata acea eroare, decodata, astfel incat sa stim ce anume defectiune avem la masina. Abia apoi, dupa reparatie, puteti folosi interfata pentru anularea respectivei erori.

Este o indicatie de care nu trebuie neaparat sa tineti cont. Vreau numai sa va garantez ca functioneaza si altfel.

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu